0
Started

Fade to black

runningguineapig 2 years ago • updated by Melyndrome 2 years ago 10

It's nice that we now have the echo.tankix.com site to get in here now, but is there no way to fix the "fade to black" screen. I get to the "Connection to server" screen now, but after about 10 seconds it just fades to black.

Are they working on some sort of an "echo" style fix for the ngnix server problem from Ubuntu, or any type of fix? I've been locked out of the game for five days now.

Answer

+3
PINNED

http://echo.tankix.com/topics/1745-how-to-get-the-game-logs/ for the zip version.

Copy the logs after waiting for 5 mins on the black screen with closing the client.

Could you post a screenshot or video of the problem?

Sure, here are the "Connect to server" and "black screenshots.

How long have you waited on the black screen? For me, it shows black screen for ~5 mins before loading.

Have you ever had an black screen issues with previous updates?


And please post the logs here so we can diagnose the issue.

Sorry to be so stupid. I don't recall having this black screen problem before, or at least not for this long. Yesterday I left the black screen open for a few hours while I went out somewhere, and when I got back, the screen had changed to one that said "Error" in the top left, and gave the option to "Restart" or "Quit" on the bottom right. I took the "Restart" option, figuring maybe this was finally it, but no, it went back to the "Connecting" screen, then faded to black again. I just tried again now, but no go, it's still the same situation.

Once more please, where are these logs, and how do I post them here?

+3
PINNED

http://echo.tankix.com/topics/1745-how-to-get-the-game-logs/ for the zip version.

Copy the logs after waiting for 5 mins on the black screen with closing the client.

When I opened Tanki X, the same thing happened to me. But after it faded to black, it immediately went full screen and played the game as normal.

Lucky you. I literally just got another update that went through, then it went to the next screen, which this time said "Connecting" instead of "Connection to server", I thought maybe this was the one, but no, it went to the black screen again. I tried it a couple of more times with the same resulst. It is still sitting with the black screen open. I will leave it open for most of the day to see if anything happens.

Logs are needed. please post them here

Same problem. Opening the game, Connecting... then fading out to black. No idea what to do. Here's the log: https://pastebin.com/nJXnPZ8D