0
Started

Series Of Bugs / Glitched / Errors

Almighty-Tank-GOD 1 month ago • updated 4 weeks ago 3

Antaeus & Antares Paints & Coatings are still not working and are double. As previously reported.
Another Bug or Problem is that when I earn a blueprint container after battle, it does not open immediately but rather interrupt screen from garage before opening (takes more than enough time to open instead of immediately).
Also I have been losing reputation points whether in Winning and especially in Tie Battles.

What is going on ? Why is this happening ? Is it going to be fixed ? Where is everybody / anybody ?
https://pastebin.com/BEPuqKMT

Started
Antaeus & Antares Paints & Coatings are still not working and are double. As previously reported.

Well, I don't have Antaeus coating, but the paint is working fine for me.

Another Bug or Problem is that when I earn a blueprint container after battle, it does not open immediately but rather interrupt screen from garage before opening (takes more than enough time to open instead of immediately).

Might be due to slow system or something? Do you open other programs too when playing TankiX?
Also, can you provide a short video?

Also I have been losing reputation points whether in Winning and especially in Tie Battles.

Are you sure that wasn't because of this?

I can equip the paint for each. Even though there are 2 shown in Paint category. The other 2 duplicated ones do not work. But the 2 coatings I cannot equip at all.

Yes before Antaeus coating was acquired everything was just fine.

No, rest assured I never open other programs with Tanki-X

I don't think I know about that.

https://pastebin.com/58dKHBSv
As you can see, I've equipped them and the green selection shows but nothing happens.